Gizlilik Politikası

VipWebTools için Gizlilik Politikası


https://vipwebtools.com/ üzerinden erişilebilen VipWebTools'ta, ziyaretçilerimizin gizliliği en önemli önceliklerimizden biridir. Bu Gizlilik Politikası, VipWebTools tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı belirler.

Ek sorularınız varsa veya gizlilik politikamız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu gizlilik politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve VipWebTools'ta paylaştıkları ve/veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan bilgiler için geçerli değildir.

onay


Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamızı kabul etmiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız Bilgiler


Sizden istenen kişisel bilgiler ve sizden istenme sebepleri, kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, hakkınızda aşağıdakiler gibi ek bilgiler alabiliriz: B. Adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, bize gönderebileceğiniz mesajın ve/veya eklerin içeriği ve vermeyi seçtiğiniz diğer bilgiler.

Bir hesaba kaydolduğunuzda, adınız, şirket adınız, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi ayrıntılar dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz


Topladığımız bilgileri aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde kullanırız:

  • Web sitemizin sağlanması, işletilmesi ve bakımı
  • Web sitemizi geliştirin, kişiselleştirin ve genişletin
  • Web sitemizi nasıl kullandığınızı anlayın ve analiz edin
  • Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirin
  • Size Web Sitesi ile ilgili güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçları için müşteri hizmetleri de dahil olmak üzere doğrudan veya ortaklarımızdan biri aracılığıyla sizinle iletişim kurmak
  • Mailleri gönder
  • Dolandırıcılığı bulun ve önleyin

log dosyaları


VipWebTools, günlük dosyalarını kullanmak için standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde günlüğe kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetleri analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyalarından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, internet servis sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgaları, yönlendirme/çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar kişisel verilerle bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, web sitesini yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgileri toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri


Diğer tüm web siteleri gibi, VipWebTools da "çerezler" kullanır. Bu çerezler, ziyaretçi tercihleri ​​ve ziyaretçinin görüntülediği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sitemizin içeriğini ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve/veya diğer bilgilere göre uyarlayarak kullanıcı deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Google DoubleClick DART çerezi


Google, web sitemizdeki üçüncü taraflardan biridir. Ayrıca, web sitemizin ziyaretçilerine www.website.com ve internetteki diğer web sitelerini ziyaretlerine dayalı olarak reklamlar sunmak için DART çerezleri olarak bilinen çerezleri kullanır. Ancak ziyaretçiler, şu URL'de bulunan Google reklam ve içerik ağı gizlilik politikasını ziyaret ederek DART çerezlerinin kullanımını devre dışı bırakmayı seçebilir – https://policies.google.com/technologies/ads

Reklamverenlerin Gizlilik Politikaları


VipWebTools'un reklamcılık ortaklarının her birinin gizlilik politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, ilgili reklamlarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri ve doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen VipWebTools'ta görünen bağlantıları kullanır. IP adresinizi otomatik olarak alacaksınız. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve/veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

VipWebTools'un üçüncü şahıslar tarafından kullanılan bu tanımlama bilgileri üzerinde herhangi bir erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları


VipWebTools gizlilik politikası, diğer reklamcılar veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili gizlilik politikalarına başvurmanızı öneririz. Belirli seçeneklerin nasıl devre dışı bırakılacağına ilişkin uygulamalarını ve talimatlarını içerebilir.

Çerezleri bireysel tarayıcı seçeneklerinizden devre dışı bırakabilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla tanımlama bilgisi yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi için lütfen tarayıcıların ilgili web sitelerini ziyaret edin.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)


CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, California tüketicileri aşağıdaki haklara sahiptir:

Bir tüketicinin kişisel bilgilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında topladığı kişisel bilgilerin kategorilerini ve belirli parçalarını ifşa etmesini zorunlu kılın.

Bir işletmenin, tüketici hakkında topladığı tüm kişisel bilgileri silmesini zorunlu kılın.

Tüketicinin kişisel bilgilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel bilgilerini satmamasını zorunlu kılın.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR veri koruma hakları


Tüm veri koruma haklarınızın tam olarak farkında olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdaki haklara sahiptir:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret talep edebiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğunu düşündüğünüz herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkınız vardır. Ayrıca eksik olduğunu düşündüğünüz bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkınız da bulunmaktadır.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı - Kişisel verilerinizin işlenmesini belirli koşullar altında kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı - Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkınız vardır.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri belirli koşullar altında başka bir kuruluşa veya doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkınız vardır.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ay süremiz var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

çocuklar için bilgi


Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocukları korumak. Ebeveynleri ve yasal vasileri, çevrimiçi etkinliklerini izlemeye, katılmaya ve/veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

VipWebTools, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel olarak tanımlanabilir hiçbir bilgi toplamaz. Çocuğunuzun bu tür bilgileri web sitemizde sağladığını düşünüyorsanız, hemen bizimle iletişime geçmenizi şiddetle tavsiye ederiz ve bu tür bilgileri derhal kayıtlarımızdan kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

yakın zamanda Gönderilenler

Size web sitemizde en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bundan memnun olduğunuzu varsayacağız.